Zoeken naar mij mond

Uw zoekactie voor mij mond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jjj 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
oraal
Welke oudere man einde zestig tot begin tachtig zou graag eens goed gepijpt worden en in mijn mond schieten. Geen baard en niet roker. Intiem mag je harig zijn, en je eikel moet bloot kunnen. Graag reactie met je stats. Kan ontvangen  
Top 51 jaar Limburg - HASSELT
Top zoekt bottom
Je bent singel en je kan ontvangen. Je bent bi of homo. Je zoekt een vaste vriend om regelmatig te seksen. Je hebt geen baard noch snor en intiem geschoren. Je bent niet roker. Je woont in het Hasseltse. Dan ben je de persoon waarmee ik graag vriendschap en intieme seksualiteit wil delen, tongzoenen, strelen, aanrakingen, elkaar pijpen, je neuken met of zonder condoom, lekker in je klaarkomen. Je komt klaar in mijn mond indien dat graag doet. Ik slik je sperma. We genieten nadien samen op bed van onze intimiteit. Ik ben 52, 279, 75 en 18x5, onbehaard, intiem geschoren, heb geen baard noch snor, bruin haar, niet roker. Ik zou je graag regelmatig ontmoeten om van elkaar te genieten en elkaar seksueel genot te gunnen. Aarzel dan niet en reageer op deze advertentie. Ik hoop je snel te ontmoeten. Fijn weekend en warme groetjes.  
bare zaadslet 64 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Welke Arab met hoog libido en veel zaad zoekt bare sletje om mogelijks regelmatig te neuken in mond en kont om te vullen met zijn zaad. Meerdere kan.  
lovebi 52 jaar Limburg - As
Wederzijds lekker zacht likken en zuigen met spuiten in mekaars mond...
Hoi! Ben 52j bi man uit de buurt van Genk. Wie houdt net als mij van zachtjes en sensueel strelen likken en zuigen tot we lekker in mekaars mondje spuiten..? Reageer liefst met foto van je harde pik aub! Tot vanavond nog?  

Wederzijds lekker zacht likken en zuigen met spuiten in mekaars mond...
stef 51 jaar Vlaams-Brabant - Asse
pijpdate
zoek voor vanavond een lekkere pik van min 18 geschoren of getrimd die ik mag leegmelken en bewerken met tong en mond xxx  

pijpdate
Erik 33 jaar Antwerpen - Hoboken
Ik zoek een bot
Hey, ik 32 jarige getrouwde hetero heeft zin in een mannen mond/kont. Ik kan ontvangen. Tot snel!  

Ik zoek een bot
Geile slet 35 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Geile zaadslet
Welke geile pik komt mijn mond en/of kontje neuken? Zit geblinddoekt met blote kont voor je klaar nu..  

Geile zaadslet
Aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil een mooigeschapen oudere man lekker lang pijpen en mondgeneukt worden
Lekker dagje vandaag.... word er geil van... iemand met een mooie penis die discreet kan ontvangen en een goede zuigbeurt wil? Ik kan goed diep nat deepthroat zuigen. Ik word ook graag in de mond geneukt. 180 75kg slank grootgeschapen. Stuur wat info bij interesse aub.  
Jos 58 jaar Limburg - Beringen
MN 57jr 170 83kil 13x5cm dikke Eikel zoekt pijper verwenner kan ONTVANGEN
Wil je mijn harde lul lekker pijpen m'n.. Verwennen ballen enz tot ik lekker in je mond of gezicht spuit mail dan snel je stats om snel af te spreken kan ontvangen Snel wie houd van vers gespoten sperma mail snel  
Kenzo 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumdump morgen
MORGEN 11/05 zal ik in de sexcinema aan de dampoort in Gent te vinden zijn voor een cumdump. Wil je je zaad kwijt in mijn mond of op mijn gezicht? Kom langs! Hoe meer hoe liever. Ik zal op mijn knieën zitten te wachten. Ik zal er rond 15u zijn.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10